Zadovoljstvo nam je, mi smo THERESE

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Zadovoljstvo nam je, mi smo THERESE

četvrtak, 17 siječnja 2019
Zadovoljstvo nam je, mi smo THERESE

Svaka žena može postati kraljica. Imati mogućnost odvojiti vrijeme za sebe, razmaziti se i uživati u luksuzu. Baš kao nekad, kad je ženama pripadala privilegija da budu lijepe i jedinstvene.

Želimo obnoviti ovu tradiciju i brinuti o njoj. Usprkos tome što živimo u vremenu koje pred žene stavlja mnogo veće zahtjeve. Moraju biti odlične majke, partnerice, biti uspješne u poslu, brinuti o kućanstvu, a pored toga uvijek biti uredne, nasmijane i sretne.

SVAKA ŽENA ZASLUŽUJE BITI KRALJICA

Jasno nam je, da ako želimo vidjeti ljepotu izvana, moramo je potražiti iznutra. Upravo tako je nastao Therese. Naš zadatak je donijeti ženama kraljevsko iskustvo, bez obzira na to tko su, čime se bave i u kojoj državi žive.

Na slovačkom tržištu Therese djeluje od početka 2016. godine. Međutim, osjećali smo da naš zadatak ne mogu ograničavati nikakve granice. Zbog toga smo četiri mjeseca kasnije proširili ljepotu u Češku, a u listopadu 2016. smo bili glavni i u Mađarskoj.

U veljači 2017. smo naše poslovanje proširili na još jedno tržište - u Rumunjsku. Doduše, zahvatiti četiri države za godinu dana zahtijevalo je mnogo energije. Nekoliko mjeseci smo bili posvećeni njihovoj konsolidaciji. Nije imalo smisla graditi druga tržišta, dok nismo bili 100% sigurni tamo gdje već poslujemo.

Sve je zahtijevalo svoje vrijeme, a mi smo poštovali ovaj prirodni razvoj. Zahvaljujući tome, do 2018. godine skupili smo dovoljno snage i hrabrosti te omogućili luksuzan užitak ženama u Sloveniji, Hrvatskoj i Poljskoj.

ŠIRENJE PROIZVODA

Na početku smo u Therese bili posvećeni isključivo prodaji toaletnih stolova. Među naše prve modele pripadaju Marie Therese, Madame Clotilde i Marie Antoinette. Međutim, neprekidno smo pokušavali proširiti našu ponudu. Dodali smo nove boje. Osim u tradicionalnoj bijeloj, kod nas možete naći proizvode i u crnoj, roze, smeđoj i zlatnoj boji. Jednostavno nježne, elegantne boje.

U 2017. godini počeli smo tražiti druge načine kako poduprijeti žensku ljepotu. Ponudu našeg asortimana obogatili smo kutijama za nakit i zrcalima. Nakon što smo naše originalno ime promijenili na Therese, našu smo ponudu proširili i parfemima.

Ipak, još uvijek nismo došli do kraja. Ženska ljepota je toliko nadahnjiva, da uvijek imamo nove ideje kako poboljšati i proširiti našu ponudu. Zbog toga planiramo dodati nakit, noćne stoliće i drugi manji namještaj u sličnom provansalskom stilu. Želimo ženama ponuditi što više mogućnosti, što više ljepote, što veći osjećaj luksuza.

PODRIJETLO IMENA THERESE

Naziv Therese je nastao od imena našeg najpopularnijeg proizvoda - toaletnog stolića Marie Therése. Kratak, pogodan, s lako pamtljivim imenom koji simbolizira žensku snagu.

Zadovoljstvo nam je što ime ovog proizvoda podsjeća na jednu od najčudesnijih žena u povijesti i što je veza između ovog imena i onoga što nam je bitno (potaknuti fantastične žene da vode brigu za svoju ljepotu i udobnost) nježno povezana s tako fantastičnom ženom iz povijesti, s Marijom Terezijom.

Majčinstvo, jedinstvenost, snaga, ljepota, izuzetna ženstvenost, moć, intuicija, revolucionarnost, hrabrost.

Osobine koje ima u sebi svaka žena. Svaka pojedina. Samo ih mora u sebi pravilno razvijati. Shvatiti kako je savršeno lijepa i jedinstvena.

Želimo da svaka nježna osoba navečer sjedne ispred svog toaletnog stolića, nasmiješi se sebi u zrcalu, stavi u kutiju za nakit ne samo svoj nakit, već i svu tugu i brigu. Da uzme izvrstan parfem koji je personificira i u kratkim potezima raširi taj miris svuda oko sebe. Da iz te boce parfema ne izlazi samo nježan cvjetni miris, nego da to bude sama žena. Takva, kakva stvarno jest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija
Trebate pomoć?Trebate pomoć?