Zadovoljstvo nam je, mi smo THERESE

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Zadovoljstvo nam je, mi smo THERESE

četvrtak, 17 siječnja 2019

Svaka žena može postati kraljica. Imati mogućnost odvojiti vrijeme za seba, razmaziti se i uživati u luksuzu. Tako, kao i nekada, kad je ženama pripadala ta privilegija da budu lijepe i jedinstvene

Želimo da obnovimo ovu tradiciju i da brinemo o njoj. I uprkos tome, da živimo u vremenu koje stavlja na žene mnogo veće zahtjeve. Moraju da budu odlične majke, partnerke, da budu uspješne u poslu, da brinu o kućanstvu a pored toga da budu uvijek uredne, nasmejane i srećne.

SVAKA ŽENA ZASLUŽUJE DA BUDE KRALJICA

Jasno nam je, da ako želimo vidjeti ljepotu izvana, moramo je potražiti iznutra. Upravo tako je nastao Therese. Našim zadatkom je donijeti ženama kraljevsko iskustvo, bez obzira na to ko su, čime se bave i u kojoj državi žive.

Na slovačkom tržištu Therese djeluje od početka 2016. godine. Međutim, osjećali smo da naš zadatak nemogu ograničavati nikakve granice. Zbog toga smo četiri mjeseca kasnije proširili ljepotu u Češku a u listopadu 2016. smo bili glavni i u Mađarskoj.

U veljači 2017. smo naše poslovanje proširili na još jedno tržište - u Rumuniju. Doduše, zahvatiti četiri države za godinu dana je zahtjevalo mnogo energije. Nekoliko mjeseci smo bili posvećeni njihovoj konsolidaciji. Nije imalo smisla graditi druga tržišta, dok nismo bili 100% sigurni tamo, gdje već poslujemo.

Sve je zahtjevalo svoje vrijeme a mi smo poštovali ovaj prirodni razvoj. Zahvaljujući tome sme do 2018. godine skupili dovoljno snage i hrabrosti i omogućili luksuzan užitak ženama u Sloveniji, Hrvatskoj i Poljskoj.

ŠIRENJE PROIZVODA

Na početku smo u Therese bili posvećeni isključivo prodaji toaletnih stolova. Među naše prve modele pripadaju Marie Therese, Madame Clotilde i Marie Antoinette. Međutim, neprekidno smo pokušavali proširiti našu ponudu. Dodali smo nove boje. Osim u tradicionalnoj bijeloj, kod nas možete naći proizvode i u crnoj, roze, smeđoj i zlatnoj boji. Jednostavno nježne, elegantne boje.

U 2017. godini sme počeli tražiti druge načine kako potporiti žensku ljepotu. Ponudu našeg sortimana smo obogatili sa kutijama za nakit i zrcalima. Nakon što smo naše originalno ime promjenili na Therese smo naš izbor proširili i sa parfemima.

Ipak, još uvijek nismo došli do kraja. Ženska ljepota je toliko nadahnjiva, da uvijek imamo nove ideje kako poboljšati i proširiti našu ponudu. Zbog toga planiramo dodati nakit, noćne stoliće i drugi manji namještaj u sličnom provanalskom stilu. Želimo ženama ponuditi što više mogućnosti, što više ljepote, što veći osjećaj luksuza.

PODRIJETLO IMENA THERESE

Naziv Therese je nastao od imena našeg najpopularnijeg proizvoda - toaletni sto Marie Therése. Kratak, pogodan, sa lako pamtljivim imenom, koji simbolizira žensku snagu.

Zadovoljstvo nam je, što ime ovog proizvoda podsjeća na jednu od najčudesnijih žena u povijesti i da veza između ovog imena i toga, što nam je bitno (potaknuti fantastične žene da vode brigu za svoju ljepotu i udobnost), je nježno povezana sa tako fantastičnom ženom iz povijeti, sa Márie Terezie

Majčinstvo, jedinstvenost, snaga, ljepota, izuzetna ženstvenost, moć, intuicija, revolucionarnost, hrabrost i krasnoća.

Osobine, koje ima u sebi svaka žena. Svaka jedna. Samo ih mora u sebi pravilno razvijati. Shvatiti, da je savršeno lijepa i jedinstvena.

Želimo, da svaka nježna osoba uveče sjedne ispred svog toaletnog stola, nasmiješi se sebi u zrcalu, stavi u kutiju za nakit ne samo svoj nakit, nego i svu tugu i brigu. Da uzme izvrstan parfem koji je personificira i da u kratkim potezima raširi taj miris svuda oko sebe. Da iz te boce parfema ne izlazi samo nježan cvjetni miris, nego da to bude sama žena. Takva, kakva stvarno jeste.

 
 
 
Reklamné okno
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija