Inspiracije

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Inspiracije

srijeda, 22 siječnja 2020

Nama ženama nikad nije dovoljno dragulja i bižuterije, međutim, često im ne posvećujemo toliko pažnje, koliko zaslužuju. Za zaštitu nakita najvažnije je skladištenje. Mnoge od nas imamo nakit jednostavno razbacan po ladicama, u kupaonici u kutiji ili na toaletnom stoliću. Onda nas ne bi trebalo iznenaditi, ako vijek trajanja našeg nakita nije baš najdulji, ako lako dolazi do njegovog oštećenja, ako mijenja boju ili općenito nije više ono što je bio kad smo ga kupovale.

 
utorak, 22 listopada 2019

Šarmantan dom, kao u francuskom selu, san je mnogih ljudi. Stil Provence je još uvijek vrlo popularan i oduzima dah, iako njegovo podrijetlo datira iz druge polovice 18. stoljeća. Mnogima od nas se sviđa zaroniti u svijet lavande, u prekrasan svijetli prostor prepun prirodnih materijala i kremastih nijansi. U udobnost i delikatnost.

 
ponedjeljak, 09 rujna 2019

Vi također često uzimate majice ili hlače iz ormara koje dobro pristaju uz Vašu lijepu odjeću? Isto se odnosi i na nakit, tako da je dobro imati kod kuće više nakita u vašoj kutiji za nakit, koji pristaje gotovo svemu, a izgleda izuzetno. Želite znati kakav je to nakit?

 
utorak, 23 srpnja 2019

 

Pogledajte oko ulice. Nećete naći dvije iste žene. Svaka je ponečemu specifična, jedinstvena. Jedna hoda u skupoj odjeći, kosu ima vezanu u uglađenu punđu a kod uha drži telefon. Druga ima lijepu cvjetnu suknju, dugu valovitu kosu i sanjiv pogled. Oko treće je grupa male djece.

 

 
utorak, 11 lipnja 2019

U današnjem ubrzanom vremenu se većina žena šminka ujutru u kupatilu pod lošim svjetlom, na poslu ili čak u automobilu. Možda bi smo se trebali nadahnuti prošlim stoljećima i uvijek naći vrijeme za svoj ten i našminkali se u miru. Zbog toga su služili i još uvijek služe toaletni stolovi.

 
 
petak, 18 siječnja 2019

Nekada su kozmetičke četkice koristile samo profesionalne vizažistice a u današnje vrijeme svaka od nas ih ima po nekoliko na svome kozmetičkom stolu. Kakav je vijek trajanja jedne četkice? Kako se o njih treba pravilno brinuti? 

 
četvrtak, 17 siječnja 2019

Romantična, ugodna i elegantna. Želite spavaću sobu u vintage stilu? Kada uređujete prema vintage stilu, radite to sa opreznošću, zato što vintage stil ima vlastita pravila i principe koje treba pažljivo slijediti. Savjetovat ćemo Vas koja su to pravila.

 
četvrtak, 17 siječnja 2019

Svaka žena može postati kraljica. Imati mogućnost odvojiti vrijeme za seba, razmaziti se i uživati u luksuzu. Tako, kao i nekada, kad je ženama pripadala ta privilegija da budu lijepe i jedinstvene

 
 
 
Reklamné okno
 
 
Iza Vaše ljepote stojimo mi.

Posjetitie naš blog i nadahnite se sa novostima iz svijeta stila, ljepote i šarma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija