Inspiracije

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Inspiracije

srijeda, 15 travnja 2020
Čeznete li za vlastitim „malim komadom raja“? Stvorite ga kod kuće

Svaka žena sigurno želi imati u stanu barem jedno mjesto, koje pripada samo njoj. Napokon, i kraljice su nekad imale u svojim divnim odajama poseban prostor za uljepšavanje i maženje sebe. Ali Vi ne morate odmah kupovati dvorac ili otkrivati stroj za putovanje kroz vrijeme, kako biste postigli što takvo. Savršen kutak možete napraviti i kod kuće.

 
petak, 21 veljače 2020
Namještate li kuću ili stan? Savjetovat ćemo Vam koje boje odabrati

Boje okoliša imaju veliki utjecaj na naše stanje i osjećaje. Zato je njihov izbor vrlo važan za cjelokupnu atmosferu kuće. Važno je znati, kako na nas pojedine boje utječu. Jedino tako možemo stvoriti dom, koji će nas svakodnevno podržavati i puniti energijom.

 
srijeda, 22 siječnja 2020
Zašto bi svaka žena trebala kupiti kutiju za nakit?

Nama ženama nikad nije dovoljno dragulja i bižuterije, međutim, često im ne posvećujemo toliko pažnje, koliko zaslužuju. Za zaštitu nakita najvažnije je skladištenje. Mnoge od nas imamo nakit jednostavno razbacan po ladicama, u kupaonici u kutiji ili na toaletnom stoliću. Onda nas ne bi trebalo iznenaditi, ako vijek trajanja našeg nakita nije baš najdulji, ako lako dolazi do njegovog oštećenja, ako mijenja boju ili općenito nije više ono što je bio kad smo ga kupovale.

 
utorak, 22 listopada 2019
Romantika iz Francuske. Uredite svoj dom u stilu Provence

Šarmantan dom, kao u francuskom selu, san je mnogih ljudi. Stil Provence je još uvijek vrlo popularan i oduzima dah, iako njegovo podrijetlo datira iz druge polovice 18. stoljeća. Mnogima od nas se sviđa zaroniti u svijet lavande, u prekrasan svijetli prostor prepun prirodnih materijala i kremastih nijansi. U udobnost i delikatnost.

 
ponedjeljak, 09 rujna 2019

Vi također često uzimate majice ili hlače iz ormara koje dobro pristaju uz Vašu lijepu odjeću? Isto se odnosi i na nakit, tako da je dobro imati kod kuće više nakita u vašoj kutiji za nakit, koji pristaje gotovo svemu, a izgleda izuzetno. Želite znati kakav je to nakit?

 
utorak, 23 srpnja 2019
Odaberite toaletni stol prema vašoj ličnosti

 

Pogledajte na ulici oko sebe. Nećete pronaći dvije iste žene. Svaka je po nečemu specifična, jedinstvena. Jedna hoda u skupoj odjeći, kosu ima vezanu u uglađenu punđu, a kod uha drži telefon. Druga ima lijepu cvjetnu suknju, dugu valovitu kosu i sanjiv pogled. Oko treće je grupa male djece.

 

 
utorak, 11 lipnja 2019
Toaletni stolovi od Antike do današnjeg doba

U današnjem ubrzanom vremenu , većina se žena šminka ujutro u kupaonici pod lošim svjetlom, na poslu ili čak u automobilu. Možda bismo se trebali nadahnuti prošlim stoljećima i uvijek pronaći vrijeme za svoj ten i našminkati se u miru. Zbog toga su služili, i još uvijek služe, toaletni stolići.

 
 
petak, 18 siječnja 2019
Znate li kako pravilno očistiti kozmetičke četkice? Imamo par savjeta

Nekada su kozmetičke četkice koristile samo profesionalne vizažistice, a u današnje vrijeme svaka od nas ih ima po nekoliko na svome kozmetičkom stoliću. Koji je vijek trajanja jedne četkice? Kako se o njima trebamo pravilno brinuti?

 
četvrtak, 17 siječnja 2019
6 savjeta za romantičnu spavaću sobu u vintage stilu

Romantična, ugodna i elegantna. Želite spavaću sobu u vintage stilu? Kada uređujete prema vintage stilu, radite to s opreznošću, zato što vintage stil ima vlastita pravila i principe koje treba pažljivo slijediti. Savjetovat ćemo Vas koja su to pravila.

 
četvrtak, 17 siječnja 2019
Zadovoljstvo nam je, mi smo THERESE

Svaka žena može postati kraljica. Imati mogućnost odvojiti vrijeme za sebe, razmaziti se i uživati u luksuzu. Baš kao nekad, kad je ženama pripadala privilegija da budu lijepe i jedinstvene.

 
 
 
Iza Vaše ljepote stojimo mi.

Posjetitie naš blog i nadahnite se sa novostima iz svijeta stila, ljepote i šarma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija
Trebate pomoć?Trebate pomoć?