Inspiracije

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Inspiracije

utorak, 22 listopada 2019

Šarmantan dom, kao u francuskom selu, san je mnogih ljudi. Stil Provence je još uvijek vrlo popularan i oduzima dah, iako njegovo podrijetlo datira iz druge polovice 18. stoljeća. Mnogima od nas se sviđa zaroniti u svijet lavande, u prekrasan svijetli prostor prepun prirodnih materijala i kremastih nijansi. U udobnost i delikatnost.

 
ponedjeljak, 09 rujna 2019

Vi također često uzimate majice ili hlače iz ormara koje dobro pristaju uz Vašu lijepu odjeću? Isto se odnosi i na nakit, tako da je dobro imati kod kuće više nakita u vašoj kutiji za nakit, koji pristaje gotovo svemu, a izgleda izuzetno. Želite znati kakav je to nakit?

 
utorak, 23 srpnja 2019

 

Pogledajte oko ulice. Nećete naći dvije iste žene. Svaka je ponečemu specifična, jedinstvena. Jedna hoda u skupoj odjeći, kosu ima vezanu u uglađenu punđu a kod uha drži telefon. Druga ima lijepu cvjetnu suknju, dugu valovitu kosu i sanjiv pogled. Oko treće je grupa male djece.

 

 
utorak, 11 lipnja 2019

U današnjem ubrzanom vremenu se većina žena šminka ujutru u kupatilu pod lošim svjetlom, na poslu ili čak u automobilu. Možda bi smo se trebali nadahnuti prošlim stoljećima i uvijek naći vrijeme za svoj ten i našminkali se u miru. Zbog toga su služili i još uvijek služe toaletni stolovi.

 
 
petak, 18 siječnja 2019

Nekada su kozmetičke četkice koristile samo profesionalne vizažistice a u današnje vrijeme svaka od nas ih ima po nekoliko na svome kozmetičkom stolu. Kakav je vijek trajanja jedne četkice? Kako se o njih treba pravilno brinuti? 

 
četvrtak, 17 siječnja 2019

Romantična, ugodna i elegantna. Želite spavaću sobu u vintage stilu? Kada uređujete prema vintage stilu, radite to sa opreznošću, zato što vintage stil ima vlastita pravila i principe koje treba pažljivo slijediti. Savjetovat ćemo Vas koja su to pravila.

 
četvrtak, 17 siječnja 2019

Svaka žena može postati kraljica. Imati mogućnost odvojiti vrijeme za seba, razmaziti se i uživati u luksuzu. Tako, kao i nekada, kad je ženama pripadala ta privilegija da budu lijepe i jedinstvene

 
 
 
Reklamné okno
 
 
Iza Vaše ljepote stojimo mi.

Posjetitie naš blog i nadahnite se sa novostima iz svijeta stila, ljepote i šarma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija